+04 0725 928 653
     

Team Catrinescu Gabriel ( VL ) : 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10 ' / 6347 p. Sumen 279 km

 

        Weekend-ul trecut crescatorii judetului Valcea impreuna cu colegii argeseni pe baza unui protocol s-au intrecut in castigarea celui de-al treilea concurs de viteza organizat in actualul sezon competional cu porumbeii maturi.

        La fel ca si in cazul celorlalte judete din Oltenia, gruparea din Valcea a fost si ea direct afectata de imposibilitatea lansarii porumbeilor din spatiul Ukrainian, fiind astfel nevoita sa caute solutii de urgenta pentru conturarea unui alt plan de zbor pe o ruta cat mai echitabila.

        In cadrul Planului de concurs nr. 2 lansarea s-a facut din localitatea Sumen din Bulgaria, lansare care a strans la start un numeric de 6347 porumbei ce au apartinut celor 149 de columbofili ai celor doua judete participante.

 

 

        Vremea capricioasa de la inceputul sezonul nu s-a dezmintit nici in cadrul acestui concurs, unde temperatura scazuta de doar 7 grade Celsius la momentul lansarii impreuna cu un vant puternic de la N – S si plafonul de nori josi anuntau un concurs destul de dificil.

        In ceea ce priveste clasamentul general acesta a fost dominat categoric de Echipa Catrinescu Gabriel, una dintre cele mai apreciate echipe din Romaniei ce il are drept manager pe Manu, asa cum il cunosc prietenii.