+04 0725 928 653
     

Slaniceanu&Bartos ( AR ) : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 … / 1370 p. Kecskemet 179 km

 

 

       La nivel national in ultimii ani interesul pentru concursurile cu puii a luat amploare si odata cu informatiile din vest despre ,,jocul puilor’’ si-au facut aparitia crescatorii ce s-au specializat pe aceasta categorie obtinand rezultate cu adevarat spectaculoase.

        Fie ca este vorba despre concursurile de scurte sau distanta medie, sistemul la natural, la intuneric sau al usilor glisante isi face treaba in crescatoria fiecarui crescator specializat pe unul dintre aceste sisteme.

        Unul dintre acesti performeri este Bartos Istvan, unul dintre crescatorii ,,noii generatii’’ care dupa cativa ani de ucenicie alaturi de Hortvat Karoly in crescatoria binecunoscutului campion prahovean Cosmin Olteanu, s-a focusat spre abordarea curselor de viteza si demifond.

 

 

       Plin de informatii dar mai ales cu o viziune de campion, in ultimii ani a importat porumbei de mare valoarea din Belgia, astfel in crescatoria de reproductie facandu-si loc bijuterii din crescatoria lui Vervoot Rene, Dirk Van de Bulck, Joel Vershoot, Flanders Collection, Gino Clique, etc.

       Concureaza impreuna cu bunul sau prieten Viorel Slaniceanu, formand tandemul Bartos&Slaniceanu din cadrul Filialei Arad in crescatoria celui din urma situata in localitatea Ineu.