+04 0725 928 653
     
Autentificare / Cont nou / Cos:   0 produse

Fratii Aparaschivei : 1 International Maraton World Best Pigeons 2022

     Inca de la infiintare, categoria World Best Pigeons a fost cu lipici pentru crescatorii romani care au reusit de la prima editie sa puncteze in primele locuri ale clasamentului.

     Dintre cele 6 categorii de distanta ale competitiei World Best Pigeons, se pare ca pe categoria maraton crescatorii din tara noastra au pus stapanire, si astfel in acest an au reusit sa ocupe primele 3 locuri ale clasamentului.

     Istoria fericitilor castigatori vine tocmai din nordul-estul  Romaniei, mai exact din Falticeni, unul dintre cele cele mai remarcate municipii din tara noastra prin prisma oamenilor de cultura si stiinta care au locuit, ori au studiat acolo.

     Asemenea frazei atribuita domnitorului Alexandru Lapusneanu, si el de-al locului „ De mă voiu scula, pre mulți am să popesc și eu...” Fratii Aparaschivei, protagonistii nostrii „ de s-or apuca de columbofilie, istorie pe plan international vor scrie…”.

     Si istoria lor incepe in anul 1993 cand au devenit membri columbofili, inca de la inceput iubitori ai categoriei maraton si as maraton, in special al palmaresului la 2 si 3 ani.

     Asemeanea unor moldoveni de pretutindeni, sunt seriosi si implicati, nelasand nimic la voia intamplarii.