+04 0725 928 653
     

Bedeleanu + schiau ( AB ) : 1, 3, 4, 5, 6, 7 ' / 1967 p. Kisvarda 268 km

 

 

        Weekend-ul care tocmai a trecut a reprezentat pentru gruparea judetului Alba organizarea celui de-al patrulea concurs de viteza din Planului 1 cu lansare din localitatea maghiara Kisvarda.

        S-au strans la start un numar de 1967 porumbei ce au apartinut celor 59 de columbofili ai cluburilor Aiud si Teius, concursul caracterizandu-se ca fiind unul reusit daca analizam viteza de zbor si constanta sosirii primilor porumbei.

        Din punct de vedere meteorologic vremea a fost una aproape perfecta, cu o temperatura de aproximativ 10 grade Celsius la momentul lansarii si un vant usor de la S - E in prima parte la concursului, respectiv un vant usor din lateral pe ultimii zeci de km de zbor ai porumbeilor.

 

 

        Castigatorul acestui concurs este Bedeleanu Domenic, o figura deja cunoscuta a site-ului nostru respectiv un columbofil familiarizat in ultimii ani cu rezultatele de top la nivel national. Acesta a dominat clar concursul reusind sa claseze 6 porumbei in Top 10 si totodata sa-si adjudece si locul 1 la Categoria crescator.