+04 0725 928 653
     

Andrei Gatejoiu ,,Fly Wings ” : 1 Semifinala O.L.R Transilvania

 

Pentru Andrei Gatejoiu prezenta porumbeilor s-a resimtit inca de la o varsta frageda, practic crescand cu acestia pana in anul 2012 cand puii acestuia s-au impus in crescatoria unui prieten si de atunci a hotarat sa puna bazele proiectului “Fly Wings”.

 

 

In 2020 proiectul a capatat o forma noua dupa ce in compartimentul de reproductie si-au facut loc porumbei specifici curselor de O.L.R care imediat au confirmat, si astfel la un an departare aceasta a obtinut locul 65 Finala in cadrul Columbodromului Horodnic.

Acest rezultat a fost ,,boost-ul” de care era nevoie si astfel compartimentul de reproductie pentru concursurile tip O.L.R si-au facut prezenta 3 nepoti din ,, Marple ” – 1 Finala Victoria Falls, plus alti descendenti din porumbei de top la concursurile de finala sau asi, precum ,,Romario”, ,,Thomas6”, ,,Mix”, ,,Return” Flojo”, ,,Miss Laura”.

 

 

Totodata in compartimentul de reproductie si-au facut s-au alaturat porumbei de la Andreeas Drapa, Familia Herbots sau Arie Dijkstra.

Data de 09 septembrie a reprezentat pentru O.L.R Transilvania organizarea mult asteptatei Semifinale cu lansare din localitatea Ilia care a tinut cu sufletul la gura participantii celor 375 porumbei angajati, si nu numai.