+04 0725 928 653
     
Autentificare / Cont nou / Cos:   0 produse

Licitatie - Herbots & Heller - Germania

Herbots-Heller este un nume de referinta la etapele internationale. Tandemul a luat fiinta in anul 1998, avand in prezent o traditie de peste 20 de ani la nivel inalt. Jo si Filip Herbots, impreuna cu Elvira si Ewald Heller au fondat acest tandem cu un singur scop: etapele internationale de maraton: Barcelona, Pau, Tarbes, Marseille, Perpignan!
Detin un palmares impresionant:
1 National Pau 2017
1. international Tarbes 2009   12849
1. international Tarbes 2009 hens 2118
1. international Dax 1995   5776
1. international Dax 1995 hens 928
2. international Tarbes 2009   12849
2. international Tarbes 2009 hens 2118
2. international Perpignan 2005 Yearling 4666
2. international Perpignan 2004 Yearling 5004
2. international Perpignan 2004 hens 4676
2. international Barcelona 1990 hens 5779
3. international Perpignan 2005 Yearling 4666
4. international Perpignan 2004 Yearling 5004
4. international Dax 1996 hens 945
4. international Pau 1992 hens  
4. international Dax 2000 hens 1972
5. international Bordeaux 2006 Yearling 961
5. international Perpignan 1992 hens 2932
5. international Pau 1996 hens 1320
6. international Carcassonne 2006 hens 1367
6. international Barcelona 1990   28128
7. international Barcelona 2007 hens 6807
7. international Bordeaux 2005 Yearling 7334
8. international Pau 1992   6865
9. international Pau 1999   7880
9. international Dax 1998 hens 1683
10. international Perpignan 2005 hens 4859
10. international Perpignan 2004 hens 4676
10. international Pau 1997   6689
10. international Pau 1990   5927
11. international Tarbes 2008   12537
11. international Perpignan 2005   4859
11. international Perpignan 2002 hens 4367
12. international Dax 1998   10511
13. international Marseille 2008 hens 2758
13. international Bordeaux 2005 hens 838
13. international Dax 1997 hens 978
16. international Bordeaux 2005   7334
16. international Dax 1991   7201
17. international Narbonne 2005 hens 1594
17. international Barcelona 2003 hens 5344
17. international Marseille 2002 hens 3618
17. international Pau 1996   6494
18. international Pau 1998 hens 1352
19. international Bordeaux 2005 hens 838
19. international Dax 1999 hens 2212
21. international Marseille 2005 hens 2539
22. international Dax 1998   10511
23. international Tarbes 2009   12849
23. international Perpignan 1992   17331
23. international Marseille 1990   15648
24. international Dax 1997   7194
26. international Barcelona 2007    

 

Atentie! Transportul din Germania în Romania costa 20 euro / porumbel si va fi suportat de catre cumparator.

SEXUL PUILOR NU ESTE GARANTAT 100 % !

 

 
Transportul este disponibil in următoarele condiții și tarifele aferente:
50 ron / porumbel: este transport pe rutele ce leaga orașele principale din ruta transportatorului cu livrare in punctele de întâlnire stabilite între transportator și beneficiar ( de ex.: intrare in oraș, ieșire din oras, benzinăria x sau y de pe centura ). La acest tarif nu se livrează la adresa clientului.
200 ron / porumbel: opțiune oferită de transportatori pentru clienții mai exigenti care doresc livrare la adresa.
O alta optime poate fii stabilită de comun acord între expeditor si destinatar.

10 porumbei in aceasta licitatie, valoare medie: 102 EURO, valoare totala: 1020 EURO
In Desfasurare
      10 porumbei
Licitatia se finalizeaza in 20 Oct 2020 ora 20
DV-20-08228 - 378
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: georgicahitu
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
120 EURO
DV-20-08228 - 379
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Mng
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
DV-20-08228 - 409
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: dorin78
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
130 EURO
DV-20-08228 - 423
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Ab& virginia
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
DV-20-08228 - 426
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
100 EURO
DV-20-08228 - 415
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Valerina
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
DV-20-08228 - 420
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Valerina
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
DV-20-08228 - 425
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
100 EURO
DV-20-08228 - 408
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Mit
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
150 EURO
DV-20-08228 - 434
Crescator: Herbots & Heller
Oferit de: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: ovidiu258
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
180 EURO
1.01
DV-20-08228 - 378
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: georgicahitu
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
120 EURO
Detalii
1.02
DV-20-08228 - 379
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Mng
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
Detalii
1.03
DV-20-08228 - 409
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: dorin78
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
130 EURO
Detalii
1.04
DV-20-08228 - 423
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Ab& virginia
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
Detalii
1.05
DV-20-08228 - 426
Crescator: Herbots & Heller
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
100 EURO
Detalii
1.06
DV-20-08228 - 415
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Valerina
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
Detalii
1.07
DV-20-08228 - 420
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Valerina
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
110 EURO
Detalii
1.08
DV-20-08228 - 425
Crescator: Herbots & Heller
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
100 EURO
Detalii
1.09
DV-20-08228 - 408
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: Mit
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
150 EURO
Detalii
1.10
DV-20-08228 - 434
Crescator: Herbots & Heller
Ultimul ofertant: ovidiu258
Licitatia se incheie la
20 Oct 2020 20:00
180 EURO
Detalii