+04 0725 928 653
     
Autentificare / Cont nou / Cos:   0 produse

Start Licitatie Premium Familia Herbots - Gaby Vandenabeele Special

Gaby Vandenabeele este columbofilul cu cele mai multe referinte din lume la ora actuala. O multitudine de Asi nationali si provinciali, plus mii de castigatori au fost produsi de catre aceasta minunata linie. Porumbeii Vandenabeele sunt invingatori innascuti. Timp de 30 de ani, acesti porumbei au castigat concursuri pe intreg mapamondul, nu doar la Gaby Vandenabeele, iar secretul poate fi doar unul: PORUMBEI DE CALITATE SUPERIOARA; porumbei care exceleaza si care transmit descendentilor calitatile lor! 

Cati castigatori din mii de porumbei sau cate campionate s-au castigat cu porumbei Vandenabeele?... ar fi imposibil de numarat.

Porumbeii Gaby Vandenabeele reprezinta, prin calitatea lor, o garantie a succesului. Daca nu o vor face in prima generatie, atunci a doua sau a treia cu siguranta va aduce succesul. Dupa licitatia totala din acest an a maestrului din Dentergem, preturile platite pentru porumbeii Vandenabeele au explodat.

Familia Herbots detine o colectie impresionanata de porumbei Gaby Vandenabeele, porumbei alesi personal in Dentergem in baza vastei lor experiente si imperecheati cu mare grija in volierele din Halle-Booienhoven.

Au luat decizia de a oferi columbofililor din România posibilitatea de a detine descendenti din “Aurul din Dentergem” printr-o oferta speciala de 10 tineri reprodusi direct din originalii Gaby Vandenabeele, toti purtand amprenta super reproducatorilor iconici “Rudy”, “Bliksem”, “New Bliksem”, “Super Romeo”, “Napoleon”. 


Echipa voiajor.net este mandra sa gazduiasca o licitatie de asemenea anvergura si va doreste succes!

 

Share