+04 0725 928 653
     
Autentificare / Cont nou / Cos:   0 produse

Start Licitatie Huzu Alexandru - Alba

HUZU ALEXANDRU – ALBA

“Fara un material genetic de foarte buna calitate ajungem in varful piramidei cu sansa sau intamplator dar, .... NU PUTEM REZISTA ACOLO PENTRU MULT TIMP!!!”

Huzu Alexandru a reusit prin niste eforturi foarte mari sa transforme crescatoria sa de reproductie in una dintre cele mai valoroase din Europa De Est. Aici ne referim la importuri de la cei mai mari crescatori ai lumii pentru categoriile viteza, demifond, fond si maraton: Jelle Jellema, Gaby Vandenabeele, Familia Herbots, Pieter Veenstra, Jan Hoymans, Hans Eijerkamp, Dr. Brokamp, Anton & Luci van der Wegen, Ko van Domelen, Nouwen Paesen si multi altii.

Toate aceste aceste achizitii de material genetic de cea mai buna calitate au fost facute din pasiune, dupa cum dl. Huzu spune: “Cred cu tarie ca pentru a ajunge in varf este nevoie de a avea in crescatoria de reproductie doar crema din tot ceea ce inseamma porumbei de valoare in Europa.”

Licitatia care va avea loc pe site-ul nostru ofera oportunitatea tuturor columbofililor de a achizitiona descendenti din unii dintre cei mai celebrii porumbei ai momentului la nivel mondial: Jelle Jellema, Gaby Vandenabeele, Herbots, Ko van Dommelen, Pieter Veenstra, Eijerkamp.

Mai multe detalii despre crescatoria Huzu gasiti si pe: http://huzu-alexandru.ro/ 


Share